Praktijken


 Wat straks niet meer zichtbaar is: een uitgekiend samenspel van leidingen voor ventilatie, verwarming, koeling en riolering achter het plafond ten behoeve van een optimale plafondhoogte in de beperkte ruimte. 

Lees meer

Vraag van de opdrachtgever

“Onze wensen omvatten een praktijk met een open structuur, veel lichtinval en duidelijke zichtlijnen naar buiten,” geeft tandarts-eigenaar Jacobien Jansen aan. “Daarbij diende de ruimte compact te zijn met een korte routing voor het personeel en gelijkvloerse patiënten-ruimten. De balie, grote sterilisatie en behandelkamers wilden we direct met elkaar in verbinding hebben staan en alles moest voldoen aan de laatste richtlijnen en WIP-eisen. De totale uitstraling wilden we strak,  maar toch ook huiselijk over laten komen”.

Lees meer

Pagina's