Over ons

Wij zijn Van der Schoot Architecten.


Wat we doen


Van der Schoot Architecten is een onafhankelijk architectenbureau dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en realiseren van praktijken voor tandartsen, huisartsen, medische centra en overige partijen in de eerste- en tweedelijn. Indien gewenst begeleiden wij het gehele traject: van koop- of huurcontract tot bouw, vergunningen, interieurontwerp en oplevering. Wij kunnen u hierin volledig ontzorgen.

We maken uiteenlopende projecten: van een nieuwe balie tot een nieuw medisch centrum. Hierbij gaan we altijd de uitdaging aan om samen met de opdrachtgever het optimale uit het project te halen. Een persoonlijke benadering met direct contact staat bij ons dan ook voorop. Door een intensieve samenwerking ontstaat er een bouwwerk of inrichting op maat dat uniek is in zijn soort.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dat komt onder andere tot uiting in de grote zorgvuldigheid waarmee we uw project oppakken en de aandacht die wij aan ieder project besteden. Daarbij hanteren wij een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Doordat we volledig onafhankelijk van andere partijen werken, kunnen we scherp onderhandelen en staan alleen úw wensen centraal.

Interieur75%
Duurzaam bouwen95%

01

Autoriteit in de markt

Van der Schoot Architecten heeft kennis van de bouwbranche en marktpartijen en is op de hoogte van alle wet- en regelgeving. Wij werken bovendien onafhankelijk en kwalitatief en besteden scherp aan, waardoor u profiteert van kostenbesparing.

02

Leveren van maatwerk

Van der Schoot Architecten gaat altijd de uitdaging aan om samen met de opdrachtgever het maximale uit het project te halen. Door een intensieve samenwerking ontstaat er een bouwwerk of inrichting op maat dat uniek is in zijn soort.

03

Volledig ontzorgen

Van der Schoot Architecten begeleidt indien gewenst het gehele traject: van koop- of huurcontract tot bouw, vergunningen, interieurontwerp en oplevering. Waar u ons ook voor inschakelt, wij kunnen u adviseren, begeleiden en volledig ontzorgen.

Wie we zijn.

Ons team


Wat onze klanten zeggen