Onze diensten

Lees hier wat wij u te bieden hebben.


ProjectsoortenStedenbouwkundige analyses

Voordat we gaan bouwen, doen we onderzoek naar de ontwikkelingen van (bestaande en nieuw in te richten) stedelijke gebieden en stellen we daarvoor regels op.


Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen is niet alleen het ontwikkelen van een gebouw dat zo lang mogelijk kan voldoen aan de behoefte. Het vraagt ook om een integrale aanpak waarbij we bewust vooraf keuzes maken.


Utiliteitsbouw

Hoogwaardig en functioneel zijn kenmerken van onze utiliteitsbouwprojecten. Ideeën die u heeft vertalen wij naar visuele plattegronden en uiteindelijk fysieke resultaten.


Woningbouw

Onze woningbouwprojecten staan bekend om hun maatwerk. Door een persoonlijke benadering en intensief klantcontact weten we wat u wil waardoor we een uitgebreide en integrale uitwerking kunnen leveren.


Restauratie

Afgelopen jaren hebben we diverse restauratieprojecten afgerond. Bestaande, vaak monumentale, objecten worden met respect aangepast aan nieuwe wensen, behoeften en functies van deze tijd.


Interieurbouw

Het interieur is een weerspiegeling van uw eigen identiteit. Tijdens het ontwerpen nemen we dit dan ook als uitgangspunt. U zult merken dat het resultaat naadloos aansluit bij uw wensen.

01

Projectmatig

Van der Schoot Architecten werkt projectmatig. Dat wil zeggen dat we op een controleerbare manier iets tot stand brengen. We stellen meetbare doelen en brengen verschillende disciplines tijdelijk bij elkaar om een resultaat te behalen.

02

Particulier

Ben jij als particulier op zoek naar een geschikte architect? Van der Schoot Architecten werkt ook voor particulieren. Zo hebben we gewerkt aan diverse villa's, boerderijen en andere woningbouwprojecten.

03

Openbare Gebouwen.

Van der Schoot Architecten heeft ervaring met openbare gebouwen. Een eenvoudige en heldere inrichting in en om het gebouw is vaak van belang. Dit vereist een goede analyse van uiteenlopende processen en functies.

04

Herbestemming.

Het herbestemmen van een bestaand gebouw kan u veel tijd en energie kosten, maar is voor ons een mooie uitdaging. Van der Schoot Architecten adviseert en helpt u graag met het ontwerp, de verbouw en de inrichting.

Wat onze klanten zeggen