Goedkeuring welstand Gezondheidscentrum


Nog vlak voor de kerst goedkeuring ontvangen van de welstandscommissie voor een nieuwbouw gezondheidscentrum. Gaaf. We hebben al een heel traject doorlopen. Na haalbaarheidsstudie van meerdere locaties en bestaande panden is doorgeborduurd op deze nieuwbouwlocatie. Alle gesprekken met de gemeente inzake aankoop, parkeren, stedenbouw, ruimtelijke ordening hebben wij begeleid en aangestuurd.

We hebben huurbesprekingen gedaan met de apotheek en derden huurders. Deze zullen we later verder uitwerken in een goede demarcatielijst en huurtekening. Alles goed geregeld voor de klant.

In deze voorfase spar je ook veel met de klant over financiën, structuur van opzet gezondheidscentrum, financiering, meerjaren begrotingen etc. We brengen onze knowhow in die we met vergelijkbare projecten en andere klanten hebben opgedaan, en sparren met de andere specialisten om tot het beste resultaat voor de klant te komen.

Nu kunnen we vol door met de uitwerking van de plannen. We gaan de stukken gereed maken voor de aanvraag omgevingsvergunning. Hierbij nemen wij ook aan aantal andere zaken mee als inritvergunning, parkeervergunning (middels vrijstelling) reclamevergunning, milieuvergunning.

Verder gaan we het interieurontwerp verzorgen, zowel esthetisch als functioneel moet het top zijn!

Op dit moment zijn we aan het onderzoeken welke kosten gepaard gaan met de constructieve voorzieningen als we later met een verdieping willen uitbreiden. Tevens zijn we de bemonstering aan het verzorgen van de materialen aan de buitenzijde. Dit verwerken we straks op een moodboard en een mooie 3D. Dit is direct een goede basis voor overleg met de buurt en buren. Ook hierbij zullen wij aanwezig zijn.

Zodra deze stukken de deur uit zijn werken we direct door aan de aanbestedingsstukken. Dit zijn zeer uitgebreide tekeningen, details, bestek en voorwaarden, om te komen tot een juiste prijsvorming. Hierin zijn we zeer sterk, maar we moeten het wel elke keer weer waar maken!

Uiteraard wordt alles met de klant besproken zodat deze precies weet wat hij krijgt en waar hij voor kiest. (advies gebruik-kosten-onderhoud)

Later meer hierover, hou onze website in de gaten!