Groesbeek - Huisartsenpraktijk Breedeweg


Eindoplevering van de huisartsenpraktijk in Groesbeek.

Vorige maand hebben we de laatste controle en opleverpunten genoteerd, zodat de laatste puntjes helemaal perfect worden afgewerkt.

Het project betreft een verbouwing, uitbreiding en renovatie van de huisartsenpraktijk Breedeweg te Groesbeek. Achter het bestaande pand is een uitbreiding gerealiseerd ten behoeve van de benodigde extra ruimtes zoals spreekkamer, behandelkamer, spreekkamer POH en sterilisatieruimte.

Het bestaande gedeelte is geheel gerenoveerd zodat oud en nieuw geheel als nieuw zijn met dezelfde uitstraling en interieurontwerp.
We hebben het plan gefaseerd opgezet en de bouw zodanig begeleid dat de praktijk altijd kon doorwerken. Alle benodigde afstemming en voorzieningen hiervoor waren al opgenomen in het bestek en zijn op tekening verwerkt.
Het gehele interieur is door ons ontworpen en uitgewerkt, geheel op maat en naar wens van de opdrachtgever.
Tevens hebben we diverse energiebesparende maatregelen doorgevoerd, waardoor het pand een behoorlijke verduurzamingsslag heeft gemaakt. Uiteraard met warmtepomp en zonnepanelen, maar ook LED verlichting en een domoticasysteem.
De praktijk voldoet hiermee weer aan de laatste richtlijnen op het gebied van de WIP richtlijnen, LHV richtlijnen en energiezuinigheid.

Wij hebben alle vergunningen voor dit plan verzorgd, waaronder omgevingsvergunning, milieuvergunning, inritvergunning, reclamevergunning etc. Ook hebben we de hele bouw op maat doorgesproken met de klant en uitgewerkt, waarna we de prijsvorming hebben gedaan en het contract met de aannemer hebben opgesteld. Daarna hebben we de bouw begeleid, inclusief afstemming bouw, installaties interieur, medische leveranciers, vloeren, overige derden.

PROJECT DATA
Naam van het project: Verbouwing / uitbreiding/ verduurzaming huisartspraktijk te Groesbeek
Projectadres: Bredeweg 21, 6562 DB, Groesbeek
Start bouw: Maart 2021
Oplevering bouw: Februari 2022
Oppervlakte (m²): 74 (uitbreiding)
Inhoud (m³): 285 (uitbreiding)
Bouwkosten: Bekend bij opdrachtgever
Architect: Van der Schoot Architecten B.V. BNA
Opdrachtgever: Huisarts Dirkje Snijders
Constructie: Bouwtechnisch Adviesbureau J.A. De Beijer B.V.             
Aannemer: Aannemersbedrijf Rikken B.V.
Interieur: Promades Advies & Interieurprojecten
Installatie W: Kerkhoff installatiebedrijf
Installatie E: Nikkelen elektrotechniek B.V.