SCHIJNDEL - VILLA


De opdrachtgever is gevallen voor de sfeer van de woning, maar wil een woning die voldoet aan zijn comfort eisen. 
Er wordt gekeken wat bouwtechnisch het beste is en er worden diverse energieconcepten bestudeerd. 

Dit resulteert in vernieuwbouw van de woning. De woning wordt geheel nieuw ontworpen met sfeerbepalende kenmerken weer in het project verwerkt. 
Er wordt gewerkt met dunne stalen kozijnen zowel binnen als buiten. 

Oordeel welstandcommissie: “De commissie spreekt waardering uit voor de zorgvuldigheid waarmee dit plan wordt ontworpen, met behoud van de oorspronkelijke architectuurtypologie “ 

"In 2015 heeft architecten bureau van de Schoot ons begeleid met de vernieuwbouw van ons huis. Een geweldige ervaring. Zowel oog voor het kleinste detail van onze wensen als ook zorggedragen voor een minimum aan stress. En dat allemaal binnen het budget. Een absolute aanrader."

P. Dautzenberg

 

Plattegrond: