Oplevering kapsalon en verbouwing woonhuis te Katwijk


Met trots hebben we afgelopen maand een project opgeleverd waar een goed doel aan verbonden zit. 

Gratiskapper.nl is een initiatief voor gezinnen binnen de regio Katwijk ZH met een krappe portemonnee. Kinderen en jongeren kunnen hier gratis professioneel geknipt worden. Er verzorgd uitzien vindt gratiskapper.nl een basisbehoefte en via deze weg is het voor gezinnen tenminste 1 zorg minder.

Verbouwing zolder woonhuis van kapperszaak naar salon
Wij kenden onze opdrachtgever al door een eerder project dat we samen met hem hebben gedaan. Bospark Huisartsen - praktijk van Rijn en Huisartsenpraktijk Vletter te Alphen aan den Rijn hebben wij namelijk in 2020 opgeleverd na een intensief traject. Het is een geweldig mooie duo praktijk geworden.

Het is altijd fijn wanneer een bestaande klant erg tevreden was over een eerder project en daarom ons opnieuw vraagt hem bij te staan in een nieuw project.

De knipperij bevond zich op een verdieping van het woonhuis en is verhuisd naar de tweede etage van het woonhuis van een onze opdrachtgevers Robert Jan van Rijn en ziet er na de verbouwing uit als een professioneel ingerichte en uitgeruste salon.

De bestaande onafgewerkte zolder hebben we getransformeerd tot een multifunctionele verdieping met een bergruimte, wasruimte en als klapstuk de kappersruimte die er nu uit ziet als een salon.

Samen met natuurlijk materiaal gebruik, een stenen wand, betonlook stuc, zorgvuldig gekozen stof en kleuren voor op de wachtbank maar ook door het vele natuurlijke licht, goede overige verlichting, een op maat gemaakt kappersmeubel en planten is er een salon tot stand gekomen.

Wat hebben we zoal gedaan:
We hebben een grote dak sparing met daklicht gemaakt waardoor het dak goed bereikbaar is. In de salon hebben we gezorgd voor meer daglicht door een extra raam en dakramen. Er is nu ook een airco geïnstalleerd, zijn er zonnepanelen geplaatst en is er een nieuwe trap geplaatst. Verder hebben we het geheel afgestemd met interieurwerk door Broers Interieurmakers en zijn de bouw en afwerking verzorgt door Bouwbedrijf E. Schuit B.V.

We zijn blij en trots dat we hebben kunnen meewerken om het bezoek aan de kapper voor kind en ouder tot een plezierig “uitje” te maken. Het was een leuk project. Echt iets waar onze opdrachtgever trots op mag zijn. Het is mooi dat er mensen zijn zoals hij!

Het is dan ook fijn om feedback terug te ontvangen met woorden als “Geen moment spijt ook dit bij jullie onder gebracht te hebben, zo enorm gaaf geworden. Grote klasse!”

Wilt u meer weten over dit project kijk dan ook op:
https://lnkd.in/gn9QWmvt

In onderstaande link kunt u kijken naar een filmpje waarin onze opdrachtgevers uitleg geven over het project. Op de beelden is tevens goed de “before” van de kappersruimte te zien.
https://lnkd.in/gUnTNeSP