Nieuws


Onlangs zijn we gestart met de realisatie van dit prachtige woonhuis. er moet nog het een en ander gebeuren maar het eindresultaat wordt een zeer mooie en duurzame woning! compleet met bodemwarmtesysteem, vloer- en plafondkoeling, pv panelen en een natuurlijke look.

Definitief ontwerp nieuwbouw apotheekhoudende huisartsenpraktijk in Zuid-Holland gereed, inclusief mooie 3d impressie van hoe het gebouw er uit moet komen zien!

Binnenkort vangen we aan met de technische uitwerkingen van het project.

Prachtige impressies gemaakt voor een nieuwbouw woonhuis. De architect is druk bezig aan het ontwerp. Binnenkort meer nieuws!

Fase 1 van de huisartspraktijk in beusichem is opgeleverd! Een kleurrijk interieur met houten meubilair die gemaakt is van bomen die op het eigen perceel hebben gestaan! De huisarts en apotheek zijn verhuisd naar het nieuwe pand, er is meteen gestart met fase 2 van het project. Op de positie van de tijdelijke praktijk, rechts van de nieuwbouw worden 4 spreekkamers gerealiseerd!

Een prachtige impressie van een nieuwbouw orthodontiepraktijk! Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereiding en uitwerking van het plan. Binnenkort meer nieuws!

Recent gerenoveerde tandartspraktijk Zaandam in gebruik. Het gebouw is volledig opnieuw afgewerkt en voorzien van nieuw interieurwerk.

Alweer een prachtig centrum gerealiseerd! Een prachtige huisartspraktijk met appartementen op de verdieping in het hart van het dorp Vinkel.

Zie hier het prachtige einresulataat van het nieuwbouw medisch centrum in Etten Leur! In het nieuwe centrum bevind zich een huisartspraktijk en een apotheek.