Vacature Van der Schoot Architecten - Architect / Projectleider


Wij zoeken vakidioten!

 

Architect/ Projectleider

Vanwege een hele mooie orderportefeuille die nog blijft oplopen zoeken wij uitbreiding van ons team!

Van der Schoot Architecten is een middelgroot architectenbureau dat landelijk projecten realiseert in de eerste lijns zorg, 2e lijns, zorgwonen etc,. Wij zijn al meer dan 40 jaar toonaangevend in deze branche en bieden een zeer hoogwaardig dienstenpakket aan veeleisende klanten.

Wij werken onze projecten met grote zorg en toewijding zeer zorgvuldig en gedetailleerd uit, elk detail telt. Een hoge klantvriendelijkheid, kennis van zaken, snelheid, scherpte en heel persoonlijk contact wordt van ons verwacht!

De projecten die wij doen zijn heel uiteenlopend; een nieuwbouw gezondheidscentrum van 3000m2, of een restyling van een bestaand interieur. Nieuwbouw, renovatie, uitbreiding, alles komt voor. Wij lopen niet weg voor een nieuwe balie, maar maken ook projecten met 24 zorgappartementen voor mensen met een beperking.

Onze werkzaamheden spreiden zich uit over het hele traject. Vanaf het eerste idee zijn we vaak betrokken in de haalbaarheidsfases. We maken onze ontwerpen uitvoerig en bespreken dat met de klant, vaak met een aantal varianten. Er staan al een paar mooie 3D prints bij onze klanten en hier op kantoor. We werken de zaken uit voor de vergunningen, alle vergunningen en regelen alles voor de klant. We regelen in 99% van onze projecten de prijsvorming, en aansluitend de directievoering en bouwbegeleiding. Met een uitgebreid pakket aan uitvoeringsstaten en tekeningen zorgen we ervoor dat elk detail klopt.

Al onze projecten werken we integraal uit, vanaf het eerste ontwerp in samenhang met duurzame installaties, interieur, architectuur en alle specifieke eisen die erbij horen!

 

Wie ben jij?

Je vindt dat er vaak niet goed genoeg over zaken wordt nagedacht. Je hebt scherp oog voor detail, zeer goed ruimtelijk inzicht, jou ontgaat niets. Fouten ben je voor. Je neemt je verantwoordelijkheid.

Je hebt een zeer brede interesse en bijbehorend kennisniveau. Bijblijven is niet goed genoeg voor je, stilstand is achteruitgang. Je geniet van afwisseling en snel schakelen, zonder uitdaging is het maar saai! Je doorziet de processen, weet hoe de hazen lopen en krijgt de zaken geregeld.

Grote affiniteit met detailleren, materialen, installaties, duurzaam bouwen en regelgeving.

 

Jouw profiel?

Je bent een ervaren architect of projectleider. Hoog denknivo. Je kent inmiddels het klappen van de zweep. (of je denkt dat je daar aan toe bent) Bouwkundig sterk en ervaren, aanvullende persoonlijke ontwikkelingen gedaan.

Communicatief sterk, je weet hoe je om moet gaan met klanten, aannemers, gemeentes etc. Iedereen vraagt zijn eigen benadering.

Uiteraard ben je goed met de computer, maar loop je ook voor? Zoek je naar vernieuwing, verbetering?

 

Wij bieden

Werken in een bureau met een inspirerende werkomgeving. We zijn met een leuk team, collegialiteit en bijbehorende activiteiten vinden we belangrijk! We geven je alle mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en initiatief. Alle zaken die nodig zijn om je werk goed te doen zijn perfect geregeld.

Wij werken vanuit een grote eigen verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, vrijheid. Bij ons kun je werken aan een zeer hoogwaardig, gevarieerd en uniek opdrachtenpakket. We werken met autocad-revit-max-formit, office 365, adobe.

 

Interesse?

Graag ontvangen we van jou voor 12 mei een reactie op onze vacature. Wij hebben in onze agenda 20 mei ingepland voor onze gesprekken, en uiteraard een goede lungo, espresso of iets anders!