Oplevering gezondheidscentrum te Zwolle


Vorige week hebben we het gezondheidscentrum in Zwolle opgeleverd. Het is echt een fantastisch gebouw en daarom zijn we enorm trots op het resultaat. Een gezondheidscentrum is een essentiële pijler van de gemeenschap, en door het opleveren ervan hebben we een waardevolle bijdrage geleverd aan het welzijn van de mensen in Zwolle.

Na maanden van hard werken, planning en voorbereiding is het moment eindelijk daar: de laatste punten van het opnamerapport worden aangepakt. We gaan voor een snelle en nette afwerking van deze opleverpunten. Met vastberadenheid en precisie zetten we de laatste puntjes op de i om ervoor te zorgen dat het gebouw volledig voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en functionaliteit.

Binnenkort delen we met u de prachtige foto’s van het eindresultaat, we kunnen niet wachten om deze met jullie te delen…..

Mede mogelijk gemaakt door: Manon Bleumink Sander Vos Joke Pruim Roelf Sikkema Ummie Jager Derby Krommendijk Bramer BV Arjan van de Vegte Erwin Grevers Koen Verhagen Gijs-Jan van der Schoot