Oplevering tandartspraktijk Maassluis


De afgelopen maanden is er in Maassluis hard gewerkt om een verouderde tandartsenpraktijk met bovenwoning volledig te renoveren en verduurzamen. Het resultaat mag er zijn! Een moderne duurzame praktijk welke van alle gemakken is voorzien.

Door het vervangen van de kozijnen en het isoleren van de verschillende constructie onderdelen, hebben we ervoor gezorgd dat het pand aanzienlijk minder energie gaat verbruiken. Daarnaast is het pand nu van het gas afgesloten en zorgt de warmtepomp voor de benodigde verwarming en koeling . Daarnaast wekken de zonnepanelen nu eigen energie op.

We hebben onze opdrachtgever Dentiris in het hele traject begeleid. Vanaf het eerste idee, nog voordat ze het pand aankocht, tot het moment van oplevering. We hebben daarbij op alle aspecten en soms moeilijke keuzes geadviseerd.

We zijn blij met weer een blije klant. Het is fijn wanneer de klant haar dankbaarheid uitspreekt naar ons en blij is met onze inzichten. De klant geeft aan dat ze het zonder onze begeleiding en hulp zo niet had kunnen doen!!

We zijn trots op het eindresultaat en hadden dit niet kunnen doen zonder de inspanning van o.a. ErmaxBouw Aydin Özad Alldent en BM Interieurs BV Iris Van Rijn Gijs-Jan van der Schoot Richard Doensen

We wensen Dentiris heel veel succes en plezier in hun nieuwe praktijk.